Jäseneksi

Miksi jäsenyys kannattaa?

Suomen SUP-liitto ry edistää turvallista, positiivista ja monipuolista SUP-kulttuuria Suomessa. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman laajasti lajiin ja varusteisiin liittyvää tietoa nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Turvallisuusasiat ovat meille tärkeitä ja teemme yhteistyötä mm. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanssa, ja tarjoamme tietoa lajin turvallisesta harrastamisesta. 

Seuraamme aktiivisesti lajin kehitystä kansainvälisesti ja välitämme tietoa ja uutisia maailmalta lajin harrastajille Suomessa. Olemme vuosittain mukana järjestämässä SUP-tapahtumia, -koulutuksia ja -kilpailuja Suomessa, ja valitsemme Suomen edustajat kansainvälisiin arvokilpailuihin. Moniosainen Suomen SUP Cup kisataan kesällä 2021 jo kahdeksatta kertaa. Järjestämme tänäkin vuonna huikean suosion saavuttaneen FSSF SUP Remote Race -haasteen, johon kuka tahansa voi osallistua matalalla kynnyksellä. Lisäksi ylläpidämme ja fasilitoimme Facebookissa SUP-retkikohteet Suomessa -ryhmää, jossa harrastajat voivat etsiä tietoa ja jakaa kokemuksia hyvistä SUP-retkireiteistä. 

Suomen SUP-liitto osallistuu tänäkin vuonna Itämeren suojeluun vuoden lopussa määrittyvällä lahjoitussummalla. Jäsenmaksun maksamalla liityt osaksi maamme SUP-yhteisöä, ja olet automaattisesti mukana suojelemassa Itämerta kanssamme. Nyt kannattaa liittyä ja toimia hyvän asian puolesta – puhdas vesistö on sydämen asia.

Jäsenenä tuet Suomen SUP-liiton toimintaa. Toimimme vapaaehtoisvoimin, ja kaikkien lajin harrastajien tuki on meille tärkeää. 

Jäsenenä saat

  • vakuutuksen SUP-laudalla kilpaillessasi tai harrastaessasi ohjatusti
  • oikeuden kerätä Suomen SUP Cup -pisteitä erikseen osoitetuista kilpailumatkoista kesän tapahtumissa
  • mahdollisuuden tulla valituksi edustamaan Suomea ISA:n MM-kilpailuissa
  • mahdollisuuden osallistua, vaikuttaa ja kehittää maamme SUP-kulttuuria
  • oikeuden liittyä Itämeren suojelutiimiimme

Voi liittyä Suomen SUP-liitto ry:n vuosijäseneksi maksamalla jäsenmaksun alla olevien linkkien kautta. Vuosijäsenyys on voimassa 1.2.2021-31.1.2022.

Aikuiset (ennen vuotta 2005 syntyneet) 40 €

Lapset (vuonna 2005 ja myöhemmin syntyneet) 20 €

UUTUUS! Perhejäsenyys (max. 4 henkilöä) 100 €

Lämpimästi tervetuloa mukaan liiton toimintaan!

P.S. Voit milloin tahansa tehdä lisälahjoituksen Itämeren hyväksi, ja halutessasi linkittää lahjoituksesi Suomen SUP-liiton tiimiin. Suomen SUP-liitto ry -nimisen tiimin löydät täältä: https://www.puhdasmeri.fi/team/suomen-sup-liitto-ry/