Tietoa meistä

Suomen SUP-liitto (Finnish SUP and Surf Federation, FSSF) on Suomen SUP-lautailun kattojärjestö. Olemme rekisteröity yhdistys ja Suomen ISA:n (International Surfing Association) maajäsen. Yhteisöjäsenenämme toimii Suomen Lainelautaliitto.

Tärkein tehtävämme on edistää turvallista, positiivista ja monipuolista SUP-kulttuuria Suomessa. Tämän lisäksi olemme vuosittain mukana järjestämässä SUP-tapahtumia, -koulutuksia ja -kilpailuja. Tulevista tapahtumista löydät tietoa tapahtumakalenteristamme. Tiedotamme ajankohtaisista asioista aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa, joten Facebook-sivumme ja Instagram-tilimme kannattaa ottaa seurantaan. Vuosikokous järjestetään aina alkuvuodesta, ja kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Lisätietoa jäsenyydestä täällä.

Yhdistyksen asioita edustaa ja hoitaa jäsenistön vuosikokouksessa valitsema hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja kolme muuta hallituksen jäsentä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ideoita, ajatuksia tai mitä tahansa muuta lajiin liittyvää, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse: suomensupliitto ät gmail piste com

Suomen SUP-liitto ry:n hallitus ja vastuut vuonna 2021

Jari Laine (pj, kilpailutoiminta)
Eeva Haartio (sihteeri, sosiaalinen media)
Ritva Eskelinen (vara pj, viestintä)
Jari Laakso (kansainvälinen kilpailutoiminta, Lainelautaliiton yhteistyö)
Isa Merikallio (koulutus, turvallisuusasiat)
Béla Pavelka (juniori- ja valmennustoiminta)

 

Finnish SUP & Surf federation is a member of: