SUP-yrittäjät ja -palveluntarjoajat

Oletko alan yrittäjä ja haluaisit tietosi listalle? Täytä kaavake! Jos haluat päivittää, lisätä tai poistaa tietoja, voit käyttää samaa kaavaketta.

 ABCDE
2
Kanta-Häme
Hämeenlinna
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket50 vuokrattavaa SUP lautaa. Ilmatäytteistä, kovia sekä hiilikuituisina. Lisäksi vuokrattavana laaja valikoima muita luontoliikuntavälineitä.
3
UusimaaEspooVarustevuokraus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiBeachBox Oy on 2020 espooseen perustettu vesiurheiluvälinvuokraamo sekä verkkokauppias.
4
Pohjois-Pohjanmaa
RaaheVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiRaahen pikkulahdella sijaitseva Botnia Outdoor on Suomen johtavia melonta-alan toimijoita. SUPpailuun ja melontaan löydät meiltä kaiken tarvittavan.
5
Vain verkossaMikkeliVarustemyynti, MaahantuontiVesiurheilu.fi on suomalainen vesiurheiluaktiivien maahantuontiyritys. Edustamme mm. Saimaa SUP ja Jobe.
6
Paikkakunnasta riippumaton
KouvolaVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiSUP vuokraamo, retket Repovedelle, Aqua Inc lautojen ja uuden sukupolven retkeilyvälineiden maahan Tuija c
7
PirkanmaaLempääläVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, RetketHyvinvointistudio Kehotus tarjoaa kesäkaudella SUP Pilates-, SUP Jooga- ja SUP Balance- tunteja, - alkeiskursseja, - retkiä ja välinevuokrausta.
8
Kanta-HämeLoppiVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, VarustemyyntiSUP-lautojen vuokraus, tutustumiskurssit, retket, tilausretket, SUP-lautojen myynti. Red Paddle Voyager retkilautoja ja Ride XL 17’x60”
9
UusimaaEspoo Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, RetketHehtaarin allas Tapiolassa täynnä makeaa vettä. Ei aaltoja ja laudat kantavia. Vuokraus 5 €\30 min.
10
Keski-SuomiJyväskyläOpetus, Kurssit, Tapahtumat, RetketLazydogSup järjestää sup-kursseja ja -retkiä Keski-Suomen alueella sekä Hossan kansallispuistossa. Viikko-ohjelma sekä kurssit ja retket tilauksesta.
11
Pohjois-Pohjanmaa
OuluVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiLeijakoulu Lappis on Suomen kattavin vesiurheilualan toimija. Päälajimme ovat SUP ja Leijasurf ja molemmissa tarjoamme kaikkea mitä lajeihin liittyy.
12
Pohjois-Pohjanmaa
KuusamoVarustevuokraus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, VarustemyyntiOutdoor Passion Finland löytyy kesällä Rukatunturin juurelta, Talvijärven rannalta. Täältä löytyy SUP vuoraamo, SUP alkeiskurssit ja SUP retket.
13
Paikkakunnasta riippumaton
Kalajoki Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiOlemme maan johtava purjelautailu-, leijalautailu- ja SUP (Stand Up Paddle boarding)-välineiden ja tarvikkeiden maahantuoja
14
SatakuntaEuraVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiSieravuoren Vesiurheilukeskus on täyden palvelun koulu ja vuokraamo. Rannassa toimii myös kioski ja Sieravuoresta voi vuokrata mökkejä
15
Paikkakunnasta riippumaton
RaaheVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, VarustemyyntiRaahelainen SUP-lautailuun erikoistunut perheyritys (v.2015). Rautio Sportsin jälleenmyynti. Merkit: Allen, RedPaddleCo, Starboard, NSP, SMIK
16
Päijät-Häme
Lahti, Hollola ja Nastola
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, RetketLaadukas kalusto ja koulutetut ohjaajat! SUP Vuokraus, Alkeis- ja jatkokurssit, retket, SUP jooga ja ryhmäliikunta. Parasta kesään!
17
Uusimaa
Espoo ja Vantaa
Varustevuokraus, Opetus, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiSUPBox Rental point on sup-lauta vuokraamo joka palvelee Kivenlahti , laaksolahti , westend , Klobben sekä kuusijärven uimarannoilla.
18
Etelä-KarjalaImatraVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, RetketTarjoamme hyvää mieltä asenteella. Suplautojen vuokrausta, ohjattuja tunteja sekä retkiä Saimaalla & Vuoksella.Joogaa & Pilatesta aallonmurtajalla..
19
Etelä-Karjala
Lappeenranta
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, RetketElämysretkiä, ihania hetkiä, lajitietoa ja turvallista vesillä liikkumista kunnioittaen; Happy maker!
20
KainuuKajaaniVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, VarustemyyntiMonipuoliset Sup-melonta palvelut Kajaanissa
21
KainuuVuokattiVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, VarustemyyntiKatinkullan uimarannalla ja muualla Vuokatti-Sotkamo alueella monipuoliset SUP-melonta palvelut.
22
SatakuntaPoriVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, VarustemyyntiKoulutetut ohjaajat, varsinaista toimipistettä ei ole, liikumme asiakkaiden toiveiden mukaan.
23
Kymenlaakso
Pyhtää ja Kotka
Varustevuokraus, Opetus, RetketSUP-lautojen vuorausta Pyhtään Lököressä ja take away laudat Kotkan alueelle ja muualle reissuille.
24
Etelä-SavoSavonlinnaVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, Maahantuonti12 single suppia, 3 jätti suppia, kanootteja, kajakkeja, soutuveneita
25
Pohjois-SavoVarkausVarustevuokraus, OpetusHarjurannan Nuorisoteatteri Ry:n ylläpitämästä Taipaleen vierasvenesatamasta voit vuokrata lautoja ja välineitäsuppailuun koko kesän ajan. Varaa omasi
26
Keski-SuomiJyväskyläVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiAvovesiluontoon pohjautuvia kasvatus-, vapaa-aikaliikunta- ja matkailupalvelut. Kajakki, kanootti, SUP.
27
Uusimaa
Pääkaupunkiseutu
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiTwentyKnots on elämyspalveluyritys. Lajotarjontamme koostuu SUP-melonnasta, purjelautailusta sekä erilaisista elämyksistä luonnon parissa
28
KymenlaaksoKouvolaVarustevuokrausTykkimäen Saunalta voi vuokrata sup-lautoja ja kajakkeja 1-2 tunniksi.
29
Paikkakunnasta riippumaton
Ensisijaisesti Savonlinnan seutu
Opetus, Kurssit, Retket
Yoga Saimaa järjestää suppailun peruskursseja, Sup Joogaa sekä suppailuretkiä, mm. Savonlinnan ympäri.
30
SatakuntaPoriVarustevuokraus, Opetus, TapahtumatYyterin Surfkeskus on Suomen Purjelautaliiton hallinnoima, avoinna kesällä 10-18. Välinevuokraus ja harrastajien ohjaus Yyterinlahdella.