Jäseneksi

Suomen SUP-liitto ry:n jäsenyyttä voi hakea kuka tahansa. Olet sitten harrastaja, kilpailija tai SUP-lautailun ystävä. Jäsenmaksun maksamalla liityt osaksi maamme SUP-yhteisöä ja tuet Suomen SUP-liitto ry:n toimintaa. Toimimme vapaaehtoisvoimin, ja kaikkien lajin harrastajien tuki on meille tärkeää. Voit hakea Suomen SUP-liitto ry:n jäsenyyttä klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Mikäli olet jo jäsen, maksu on noussut Suomisport-tilillesi ”Maksut”-osioon. 

 

Hae jäseneksi (vuosijäsenyys ajalle 1.3.2024–28.2.2025):

 

Jokainen jäsen tai alaikäisen huoltaja, hallinnoi tietojaan itse Suomisportissa oman Sporttitilinsä kautta. Sporttitili luodaan ensimmäisellä kerralla Suomisportissa asioidessa. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. 

Mikäli sinulla ei vielä ole Sporttitiliä, palvelu ohjaa samalla Sporttitilin luomisen. Kun jäsenhakemuksesi on puolestamme käsitelty, jäsenmaksu osoitetaan sinulle suoraan Suomisport-palvelussa. Tähän voi mennä muutama päivä. Omat avoimet maksut näkyvät Sporttitilillä kohdassa “Maksut”, jonka kautta ne pääsee maksamaan. Maksutapoja ovat mm. verkkopankki, pankki- tai luottokortti ja MobilePay.

Miksi jäsenyys kannattaa?

Suomen SUP-liitto ry edistää turvallista, positiivista ja monipuolista SUP-kulttuuria Suomessa. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman laajasti lajiin ja varusteisiin liittyvää tietoa nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Turvallisuusasiat ovat meille tärkeitä ja teemme yhteistyötä mm. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanssa, ja tarjoamme tietoa lajin turvallisesta harrastamisesta. 

Seuraamme aktiivisesti lajin kehitystä kansainvälisesti ja välitämme tietoa ja uutisia maailmalta lajin harrastajille Suomessa. Olemme vuosittain mukana järjestämässä SUP-tapahtumia, -koulutuksia ja -kilpailuja Suomessa. 

Järjestämme tänäkin vuonna huikean suosion saavuttaneen FSSF SUP Remote Race -haasteen, johon kuka tahansa voi osallistua matalalla kynnyksellä. Lisäksi ylläpidämme ja fasilitoimme Facebookissa SUP-retkikohteet Suomessa -ryhmää, jossa harrastajat voivat etsiä tietoa ja jakaa kokemuksia hyvistä SUP-retkireiteistä. 

Jäsenenä tuet Suomen SUP-liiton toimintaa. Toimimme vapaaehtoisvoimin, ja kaikkien lajin harrastajien tuki on meille tärkeää. Saat oikeuden kerätä Suomen SUP Cup -pisteitä erikseen osoitetuista kilpailumatkoista kesän tapahtumissa, ja sinulla on mahdollisuus osallistua, vaikuttaa ja kehittää maamme SUP-kulttuuria.

Jäsenedut

Suomen SUP-liitto ry:n jäsenenä olet oikeutettu tuntuviin jäsenetuihimme. Lista voimassa olevista SMSL:n jäsenseurojen jäseneduista täällä.

 

***

Lämpimästi tervetuloa jäseneksemme!

Huom! Cup-pisteistä kilpailevalla tulee jäsenyyden lisäksi olla voimassa oleva kilpailulisenssi ja tapaturmavakuutus.