Jäseneksi

Kuka tahansa voi liittyä Suomen SUP-liitto ry:n jäseneksi. Olet sitten harrastaja, kilpailija tai SUP-lautailun ystävä. Jäsenmaksun maksamalla liityt osaksi maamme SUP-yhteisöä ja tuet Suomen SUP-liiton toimintaa. Toimimme vapaaehtoisvoimin, ja kaikkien lajin harrastajien tuki on meille tärkeää.

Jäsenmaksut 2022 (vuosijäsenyys ajalla 1.1.2022-31.12.2022):

 

Voit hakea Suomen SUP-liitto ry:n jäsenyyttä klikkaamalla yllä olevia linkkejä. Mikäli sinulla ei vielä ole Sporttitiliä, palvelu ohjaa samalla Sporttitilin luomisen. Kun jäsenhakemuksesi on puolestamme käsitelty, jäsenmaksu osoitetaan sinulle suoraan Suomisport-palvelussa. Tähän voi mennä muutama päivä. Omat avoimet maksut näkyvät Sporttitilillä kohdassa “Maksut”, jonka kautta ne pääsee maksamaan. Maksutapoja ovat mm. verkkopankki, pankki- tai luottokortti ja MobilePay.

Miksi jäsenyys kannattaa?

Suomen SUP-liitto ry edistää turvallista, positiivista ja monipuolista SUP-kulttuuria Suomessa. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman laajasti lajiin ja varusteisiin liittyvää tietoa nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Turvallisuusasiat ovat meille tärkeitä ja teemme yhteistyötä mm. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanssa, ja tarjoamme tietoa lajin turvallisesta harrastamisesta. 

Seuraamme aktiivisesti lajin kehitystä kansainvälisesti ja välitämme tietoa ja uutisia maailmalta lajin harrastajille Suomessa. Olemme vuosittain mukana järjestämässä SUP-tapahtumia, -koulutuksia ja -kilpailuja Suomessa, ja valitsemme Suomen edustajat kansainvälisiin arvokilpailuihin. 

Järjestämme tänäkin vuonna huikean suosion saavuttaneen FSSF SUP Remote Race -haasteen, johon kuka tahansa voi osallistua matalalla kynnyksellä. Lisäksi ylläpidämme ja fasilitoimme Facebookissa SUP-retkikohteet Suomessa -ryhmää, jossa harrastajat voivat etsiä tietoa ja jakaa kokemuksia hyvistä SUP-retkireiteistä. 

Jäsenenä tuet Suomen SUP-liiton toimintaa. Toimimme vapaaehtoisvoimin, ja kaikkien lajin harrastajien tuki on meille tärkeää. 

Jäsenenä saat

  • oikeuden kerätä Suomen SUP Cup -pisteitä erikseen osoitetuista kilpailumatkoista kesän tapahtumissa
  • mahdollisuuden osallistua, vaikuttaa ja kehittää maamme SUP-kulttuuria

Lämpimästi tervetuloa mukaan liiton toimintaan!

Huom! Cup-pisteistä kilpailevalla tulee jäsenyyden lisäksi olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Lue lisää kilpailulisenssistä.