SUP-yrittäjät ja -palveluntarjoajat

Oletko alan yrittäjä ja haluaisit tietosi listalle? Täytä kaavake! Jos haluat päivittää, lisätä tai poistaa tietoja, voit käyttää samaa kaavaketta.

NimiMaakuntaPaikkakuntaPalvelutLyhyt kuvaus
Kanta-Häme
Hämeenlinna
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket50 vuokrattavaa SUP lautaa. Ilmatäytteistä, kovia sekä hiilikuituisina. Lisäksi vuokrattavana laaja valikoima muita luontoliikuntavälineitä.
UusimaaEspoo
Varustevuokraus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, Maahantuonti
BeachBox Oy on 2020 espooseen perustettu vesiurheiluvälinvuokraamo sekä verkkokauppias.
Pohjois-Pohjanmaa
RaaheVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiRaahen pikkulahdella sijaitseva Botnia Outdoor on Suomen johtavia melonta-alan toimijoita. SUPpailuun ja melontaan löydät meiltä kaiken tarvittavan.
Vain verkossaMikkeli
Varustemyynti, Maahantuonti
Vesiurheilu.fi on suomalainen vesiurheiluaktiivien maahantuontiyritys. Edustamme mm. Saimaa SUP ja Jobe.
Paikkakunnasta riippumaton
KouvolaVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiSUP vuokraamo, retket Repovedelle, Aqua Inc lautojen ja uuden sukupolven retkeilyvälineiden maahan Tuija c
PirkanmaaLempäälä
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket
Hyvinvointistudio Kehotus tarjoaa kesäkaudella SUP Pilates-, SUP Jooga- ja SUP Balance- tunteja, - alkeiskursseja, - retkiä ja välinevuokrausta.
Kanta-HämeLoppiVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, VarustemyyntiSUP-lautojen vuokraus, tutustumiskurssit, retket, tilausretket, SUP-lautojen myynti. Red Paddle Voyager retkilautoja ja Ride XL 17’x60”
UusimaaEspoo
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Retket
Hehtaarin allas Tapiolassa täynnä makeaa vettä. Ei aaltoja ja laudat kantavia. Vuokraus 5 €\30 min.
Keski-SuomiJyväskyläOpetus, Kurssit, Tapahtumat, RetketLazydogSup järjestää sup-kursseja ja -retkiä Keski-Suomen alueella sekä Hossan kansallispuistossa. Viikko-ohjelma sekä kurssit ja retket tilauksesta.
Pohjois-Pohjanmaa
OuluVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiLeijakoulu Lappis on Suomen kattavin vesiurheilualan toimija. Päälajimme ovat SUP ja Leijasurf ja molemmissa tarjoamme kaikkea mitä lajeihin liittyy.
Pohjois-Pohjanmaa
KuusamoVarustevuokraus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, VarustemyyntiOutdoor Passion Finland löytyy kesällä Rukatunturin juurelta, Talvijärven rannalta. Täältä löytyy SUP vuoraamo, SUP alkeiskurssit ja SUP retket.
Paikkakunnasta riippumaton
Kalajoki Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiOlemme maan johtava purjelautailu-, leijalautailu- ja SUP (Stand Up Paddle boarding)-välineiden ja tarvikkeiden maahantuoja
SatakuntaEuraVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, MaahantuontiSieravuoren Vesiurheilukeskus on täyden palvelun koulu ja vuokraamo. Rannassa toimii myös kioski ja Sieravuoresta voi vuokrata mökkejä
Paikkakunnasta riippumaton
Raahe
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti
Raahelainen SUP-lautailuun erikoistunut perheyritys (v.2015). Rautio Sportsin jälleenmyynti. Merkit: Allen, RedPaddleCo, Starboard, NSP, SMIK
Päijät-Häme
Lahti, Hollola ja Nastola
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, RetketLaadukas kalusto ja koulutetut ohjaajat! SUP Vuokraus, Alkeis- ja jatkokurssit, retket, SUP jooga ja ryhmäliikunta. Parasta kesään!
Uusimaa
Espoo ja Vantaa
Varustevuokraus, Opetus, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, Maahantuonti
SUPBox Rental point on sup-lauta vuokraamo joka palvelee Kivenlahti , laaksolahti , westend , Klobben sekä kuusijärven uimarannoilla.
UusimaaEspooVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Varustemyynti, MaahantuontiSUP-opetusta ryhmille ja yksit.hlöille pk-seudulla, SAFE sup-lautoja
Etelä-KarjalaImatraVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, RetketTarjoamme hyvää mieltä asenteella. Suplautojen vuokrausta, ohjattuja tunteja sekä retkiä Saimaalla & Vuoksella.Joogaa & Pilatesta aallonmurtajalla..
KainuuKajaani
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti
Monipuoliset Sup-melonta palvelut Kajaanissa
KainuuVuokatti
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti
Katinkullan uimarannalla ja muualla Vuokatti-Sotkamo alueella monipuoliset SUP-melonta palvelut.
SatakuntaPoriVarustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, VarustemyyntiKoulutetut ohjaajat, varsinaista toimipistettä ei ole, liikumme asiakkaiden toiveiden mukaan.
Kymenlaakso
Pyhtää ja Kotka
Varustevuokraus, Opetus, RetketSUP-lautojen vuorausta Pyhtään Lököressä ja take away laudat Kotkan alueelle ja muualle reissuille.
Etelä-SavoSavonlinna
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, Maahantuonti
12 single suppia, 3 jätti suppia, kanootteja, kajakkeja, soutuveneita
Pohjois-SavoVarkausVarustevuokraus, OpetusHarjurannan Nuorisoteatteri Ry:n ylläpitämästä Taipaleen vierasvenesatamasta voit vuokrata lautoja ja välineitäsuppailuun koko kesän ajan. Varaa omasi
Keski-SuomiJyväskylä
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, Maahantuonti
Avovesiluontoon pohjautuvia kasvatus-, vapaa-aikaliikunta- ja matkailupalvelut. Kajakki, kanootti, SUP.
Uusimaa
Pääkaupunkiseutu
Varustevuokraus, Opetus, Kurssit, Tapahtumat, Retket, Varustemyynti, Maahantuonti
TwentyKnots on elämyspalveluyritys. Lajotarjontamme koostuu SUP-melonnasta, purjelautailusta sekä erilaisista elämyksistä luonnon parissa
KymenlaaksoKouvolaVarustevuokrausTykkimäen Saunalta voi vuokrata sup-lautoja ja kajakkeja 1-2 tunniksi.
SatakuntaPori
Varustevuokraus, Opetus, Tapahtumat
Yyterin Surfkeskus on Suomen Purjelautaliiton hallinnoima, avoinna kesällä 10-18. Välinevuokraus ja harrastajien ohjaus Yyterinlahdella.