Yleinen

Kesäkuussa avataan cup-kausi ja kerätään kilometrejä Suomi meloo ja soutaa -viikolla

Kolea kesäkuun alku on pitänyt vesiä kylmänä mutta SUP-lautailijat ovat sosiaalisen median kuhinan perusteella aktivoituneet jo kautta Suomen. Kausi on siis hyvässä vauhdissa ja kisaamaankin päästään jo viikon päästä.

Cup-kausi avataan 11. päivä Tampereen Kaukajärvellä Häme-Regatassa. Luvassa on 200 m sprintti ja 5 km matkakisa. Kisaan voi ilmoittautua vielä tänään 4. päivä, tosin myös jälki-ilmoittautuminen paikan päällä on mahdollista korkeammalla maksulla. Kisaa isännöi Pirkka-Melojat ry. Poikkeuksellisesti cup-kisan yhteydessä ei ole erillisiä kuntosarjoja.

Toinen kesäkuun cup-kisa melotaan Lohjalla juhannusviikon keskiviikkoiltana 21. päivä. Tuolloin luvassa on 12 km matkakisa.

Suomen SUP-liitto on mukana myös Suomen melonta- ja soutuliiton viikon kestävässä Suomi meloo ja soutaa -virtuaalitapahtumassa 10.-18. kesäkuuta. Yhteisenä tavoitteena on meloa ja soutaa maailman ympäri eli kerätä viikon aikana vähintään 40000 kilometriä vesillä. Tapahtumassa on mukana myös Suomen Latu ja Pidä Saaristo Siistinä ry. Haastamme kaikki Suomen SUP-lautailijat mukaan! Keräämme viikon aikana melotut SUP-kilometrit yhteen. Keräyslinkki avataan tapahtumaviikon alussa ja jaamme sen sosiaalisen median kanavissamme.

Kesäkuussa melotaan myös FSSF SUP Remote Racen haastematkoja. Kesäkuun omana haasteena on viime vuoden tapaan #kesäkuunkuvio, jossa tavoitteena on meloa kartalle mitä mielikuvituksellisimpia kuvioita.

Palveluntarjoaja, mikäli olet järjestämässä SUP-tapahtumaa, niin ilmoitathan siitä meille. Lisäämme retkitapahtumia ja kisoja mielellään tapahtumakalenteriimme.

Toivotamme mahtavaa kesäkuuta vesillä kaikille SUP-lautailijoille! Näkemisiin niin tapahtumissa kuin virtuaalitapahtumissakin!