Tapahtumat, Yleinen

Kesän tapahtumat ja Finnish SUP Cup 2021 -kalenteri

Alustava Finnish SUP Cup 2021 -kisaohjelma on julkaistu. Otamme huomioon vallitsevan epidemiatilanteen ja sen myötä aikataulu voi kesän aikana elää. Kisatapahtumat viedään läpi koronaturvallisesti ja voimassa olevia viranomaisohjeita noudattaen. Heinäkuun lopulle saattaa tulla vielä yksi cup-osakilpailu lisää, ja täydennämme myös muiden  tapahtumien listaa sitä mukaa kun niiden järjestäminen varmistuu. Lisäämme tapahtumakalenteriin mielellämme SUP-tapahtumia ympäri Suomen, joten jos olet järjestämässä retki- tai kisatapahtumaa, olethan meihin yhteydessä. Myös kaikkiin SUP Cupin osakilpailun sisältäviin tapahtumiin voivat osallistua kaiken tasoiset suppaajat. 

Finnish SUP Cup jakautuu viime vuoden tapaan kahteen osaan: distance cupiin ja technical cupiin, joista molemmissa naisille, miehille ja juniorelle on omat sarjansa. SM-kisat käydään tänä vuonna Jyväskylän Tavinsulassa 7.-8. elokuuta, jolloin samalla huipentuu myös cup-kiertue.

Suppaajia liikuttaa viime kesän tapaan myös SUP-liiton järjestämä virtuaalinen haastekisa FSSF Remote Race, josta tulemme kertomaan lisää toukokuussa. Remote Race alkaa toukokuun 10. päivä ja jatkuu aina elokuun puoliväliin saakka.

Kesän alustava tapahtumakalenteri: 

D = tapahtuma sisältää myös Finnish SUP Cupin Distance-osakilpailun / T = tapahtuma sisältää myös Finnish SUP Cupin Technical Race -osakilpailun

10.5.–15.8. FSSF Remote Race (D, T)

4.6. Punelian iltaSUP, Loppi (D) Peruttu

12.6. Pajulahti, Lahti (D, T) Tapahtuma siirtyy, uusi päivämäärä julkaistaan mahdollisimman pian.

22.6. Pisimmän päivän regatta, Espoo

3.7. Water Fun, Imatra

4.7. Gullö Runt, Tammisaari

9.7. Sieravuori Supmasters IX, Turku (T

10.7. Sieravuori Supmasters IX, Sieravuori (D)

17.7. Aulanko SUP, Hämeenlinna (D)

7.-8.8. SM-kisat, Tavinsulka, Jyväskylä (D, T)

28.8. Pentalan lenkki, Espoo

Päivittyvään tapahtumakalenteriimme pääset tästä linkistä.

Kansainvälisten kisojen osalta seuraamme tilannetta. SUP-melonnan ja surffauksen kansainvälinen kattojärjestö ISA (International Surfing Association) ei ole vielä julkaissut mestaruuskisojensa aikataulua tai paikkakuntaa. Eri melontalajien kattojärjestö ICF (International Canoe Federation), joka järjestää myös SUP-kisoja, siirsi omat SUP-maailmanmestaruuskisansa Unkarissa kesäkuulta syyskuulle. Sieravuoren kisoista tuttu Eurotourin SUP-kisakiertue starttaa kesäkuussa Itävallasta ja kiertää kesän pitkin Eurooppaa. Päivitettyyn kisaohjelmaan pääset tästä linkistä.