Yleinen

Kisakalenteriin muutoksia

Kevään edetessä ja koronavirustilanteen kehittyessä myös Suomen SUP cupin kisakalenteriin tulee muutoksia. Kisakauden avaustapahtumaksi aiottu Jalo SUP:in järjestämä Punelian iltakisa 5. kesäkuuta on päätetty siirtää. Myös Lahden Ironman-kisojen yhteyteen suunniteltu Kitetirrin  järjestämä Technical Race ei toteudu. Näiden valitettavien peruutusten jälkeen kauden avauskisa on Kanotklubben Wågenin järjestämä Gullö Runt Tammisaaressa kesäkuun 28. päivä.

Kesän muut jo ilmoitetut kisat pysyvät ennallaan, eli kausi jatkuu tämän jälkeen Eurotourin kisalla Sieravuoressa 3. -4. heinäkuuta, Aulanko Outdoorsin matkakisalla Hämeenlinnassa 18. heinäkuuta, Tavinsulan Aqua Raid -tapahtumalla Jyväskylässä 15. elokuuta ja SM-kisoilla Helsingin Vuosaaressa Natura Vivan järjestämänä 22. -23. elokuuta. Tarkkailemme myös vaihtoehtoja sille, että loppukesään tulisi vielä yksi lisäkisa peruttujen tilalle. Ilmoitamme myös mahdollisimman pian, mikäli lisää perumisia joudutaan tekemään.

Mutta jotta melojien alkukesän kisakunnot eivät menisi aivan hukkaan, järjestämme ylimääräisen kisan, johon jokainen pystyy osallistumaan, aikaan ja paikkaan katsomatta. GPS challenge rantautuu nyt virallisesti osaksi Suomen SUP cupia! Kisaan on tulossa kolme sarjaa: 10 km (5 km edestakaisin), 5 km (2,5 km edestakaisin) ja 1 km (500 m edestakaisin). Näistä ensimmäisestä ja viimeisestä on luvassa myös Suomen cupin pisteitä. Osallistuminen kisaan avataan toukokuussa ja osallistumisaikaa on juhannukseen saakka. Lisätietoja ja osallistumisohjeet ilmoitetaan pian, joten pysy kuulolla!