FSSF SUP GPS Distance Challenge säännöt

 

Kilpailemme kelloa vastaan kolmella eri matkalla: 1km, 5km ja 10km.

Luokkina: Miehet, Naiset, Pojat U16, Tytöt U16. 

Katso tulokset täältä.

Vaatimukset:

  1. Välineet: Kilpailuun voi osallistua millä tahansa SUP-laudalla ja -melalla. Kilpailijan tulee käyttää karkuremmiä (Leash). GPS josta saa ulos kuljetun reitin, matkan ja ajan.
  2. Reitti ja käännökset: Matka tulee suorittaa edestakaisena reittinä, eli siis vähintään yhdellä 180° käännöksellä. Käännöksiä voi olla enemmänkin, mutta niin että sama reitti kuljetaan yhtä monta kertaa kumpaankin suuntaan. Lähtö ja maali siis samassa pisteessä. Näin eliminoidaan tuulen ja aaltojen antama mahdollinen etu. Alla esimerkki kahdesta 1km reittivaihtoehdosta.
  3. Koko matka on melottava laudalla seisten. Toki mikäli sattuu kaatumaan, laudalle saa ottaa alkuvauhdin istuen, kuitenkin maksimissaan viisi melanvetoa.
  4. Toisen laudan beesaaminen (drafting) on kielletty suorituksen aikana.
  5. Lähtö ja maaliintulo: Matkaan lähdetään paikallaan laudalla seisten. Suositeltavaa olisi, että ajanotto ja gps-plottaus käynnistetään vasta matkaan lähtiessä ja sammutetaan maaliin saapuessa. Tällöin matkasta piirtyy selkeä reitti. Lähdössä ja maalissa voi myös käyttää väliaikoja, mutta väliaikojen välinen aika ja matka pitää olla selkeästi esitettävissä.
  6.  Tulokset: Ota tietokoneelta tai kännykästä kuvakaappaus, jossa näkyy kuljettu reitti, matka ja aika. Mikäli et saa kaikkia tietoja mahtumaan yhteen kuvakaappaukseen ota useampi. Alla esimerkkikuva kuvakaappauksesta jossa näkyy kaikki tarvittava tieto. Lähetä kuvakaappaus ja alla esitetyt tiedot toistaiseksi osoitteeseen suomensupliitto(ät)gmail(piste)com, otsikoksi FSSF GPS Distance Challenge.

Nimi: Sari Suppaaja
Aika: 2.5.2018
Paikka: Pori/Yyteri
Olosuhteet: Ei tuulta, kevyt maininki
Lauta: Sari’s Custom 14’x21.5″ (maininta mikäli kyseessä pumpattava lauta)

Esimerkki kahdesta 1km reitistä:

1km reitin voi suorittaa yhdellä 180° käännöksellä. Yhdellä käännöksellä reitti koostuu yhdestä 500m pätkästä (katso esimerkkikuva alla). Saman reitin voi suorittaa kolmella 180° käännöksellä. Kolmella käännöksellä suoran mitta on tällöin 250m.

Esimerkkikuva tuloksesta (1km, yhdellä käännöksellä):

FSSF_GPS_Distance_result