Yleinen

Hallimestaruuksista mitellään jälleen Venemessuilla

Kisakausi 2020 saa vauhdikkaan startin, kun sisäsuppauksen avoimet SM-kisat järjestetään tuttuun tapaan Venemessujen yhteydessä 15. helmikuuta Messukeskuksessa. Tittelit ovat jaossa nyt kolmannen kerran, ja järjestäjinä ovat yhteistyössä Rautio Sports ja Suomen SUP-liitto ry. Kisapaikkana on messualueella sijaitseva Uusi aalto -allas. 

”Vaikka ”leikkimielisiä” kisoja ei olekaan, tämä ei ole kuitenkaan kovin vakava tapahtuma. Pieni allas, jossa on hieman ahdasta, tekee kisoista pakostakin hauskat. Myös katsojat pääsevät todella lähelle seuraamaan ja kannustamaan. Pärskeitä riittää, se on varma”, lupaa kisaa järjestävä Jarno Rautio Rautio Sportsista.

Kuvaaja: Antti Peltola

Kisassa on omat sarjat miehille, naisille ja junioreille. Kisa tullaan käymään single elimination -menetelmällä, eli melojat karsivat paremmuudestaan pareittain, kunnes välierien ja semifinaalien kautta kaksi parasta pääsee lopulta mittelemään voitosta finaalissa. Kisaradalla kierretään sekä omia että molempien kisaajien yhteisiä poijuja. Kaikki osallistujat melovat samanlaisilla Red 11’0 Compact -laudoilla, jotka järjestäjä tuo paikalle. Osallistujat voivat käyttää omia melojaan. Paikalta löytyy myös tilat vaatteiden vaihtamista varten.

Kisan osallistujat saavat ilmaiset messuliput, jos ilmoittautuvat ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen sports@rautio.fi. Myös paikan päällä voi vielä ilmoittautua. Järjestäjät toivottavat kaikille avoimiin kisoihin lämpimästi tervetulleiksi sekä ensikertalaiset että kokeneet konkarit!

“Jos yhtään mietit että uskallatko lähteä mukaan niin rohkeasti vaan! Edellisissä kisoissa on aina löytynyt yllätysvoittaja!”, Rautio rohkaisee.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä linkistä

Kuvaaja: Antti Peltola