Yleinen

Vieraskynä: Stand up for Ukraine -hyväntekeväisyyshaaste alkaa!

Haluamme Suomen SUP-liiton puolesta tukea SUP-aktiivien koordinoimaa hyväntekeväisyyshaastetta ja lainaamme blogiamme viestin välittämiseen Suomen suppaajille.

Seuraavan kuukauden ajan suppaajilla on mahdollisuus tukea Ukrainaa keräämällä rahaa ja kilometrejä Stand up for Ukraine -hyväntekeväisyyshaasteen kautta. Aikaa osallistumiselle on 15. elokuuta asti.

Osallistua voit monella tavalla. Ensinnäkin: lahjoita keräykseen! Haasteen kautta kerätyt varat ohjataan suoraan Karavaani-keräykseen, jossa kerätään rahaa mm. autoihin, joilla voidaan kuljettaa materiaaleja ja evakuoida haavoittuneita sotilaita rintamalta. Lisätietoa keräyksestä voit lukea täältä: https://www.karavanen.org/fi/meista/ ja tarkemmat lahjoitusohjeet löytyvät blogin lopusta.

Voit myös haastaa itsesi vaikka vähän pidemmälle SUP-lenkille tai kerätä kilometrejä pitkin haastekuukautta ja ilmoittaa keräämäsi kilometrit meille. Saadaanko yhdessä kerättyä kilometrit Helsingistä Kiovaan eli 1300 km? Ilmoita kilometrit tällä kaavakkeella.

Voit myös laittaa sinistä ja keltaista päälle ja postata suppailukuvan sosiaalisen median kautta aihetunnisteella #standupforukrainesup ja jakaa sitä kautta tietoa haasteesta myös muille.

Osallistumalla saat itsellesi hyvän mielen ja ukrainalaiset saavat tarvitsemaansa apua!

Hyväntekeväysyyshaasteen tiedot:

MobilePay: 22901

Tilinumero: FI174 600 0011 2187 53

Viitenumero: 2 29014

Saaja: Sisu Ukraine ry / https://www.karavanen.org/fi/meista/

SUP-haasteen yhteyshenkilö: sara.sundell(at)gmail.com